Kawa o smaku kokosowym

Kawa o smaku kokosowym
Aromat: kokos
Świeżo palona!
Zastosowanie: metody tradycyjne, ekspresy przelewowe, ekspresy ciśnieniowe.
Kawa o smaku migdałów

Kawa o smaku migdałów
Aromat: migdałowy
Świeżo palona!
Zastosowanie: metody tradycyjne, ekspresy przelewowe, ekspresy ciśnieniowe.
Kawa o smaku orzecha laskowego

Kawa o smaku orzecha laskowego
Aromat: orzech laskowy
Świeżo palona!
Zastosowanie: metody tradycyjne, ekspresy przelewowe, ekspresy ciśnieniowe.
Kawa o smaku orzecha włoskiego

Kawa o smaku orzecha włoskiego
Aromat: orzech włoski
Świeżo palona!
Zastosowanie: metody tradycyjne, ekspresy przelewowe, ekspresy ciśnieniowe.
Kawa o smaku pistacjowym

Kawa o smaku pistacjowym
Aromat: pistacja
Świeżo palona!
Zastosowanie: metody tradycyjne, ekspresy przelewowe, ekspresy ciśnieniowe.